/ Mitt alldeles egna liv /

Tävling





Vilken tävlingsdag. Trots att jag enbart sovit 4 timmar inatt så har jag (höll enbart på att skriva jag innan jag kom på mig själv att vi är ju faktiskt två son tävlat tillsammans) så ja, vi* har gjort dom bästa starterna någonsin. Idag valde jag att komma över min rädsla att starta 1,10. Jag är ju trots allt relativt nybörjare inom tävling och hoppning överlag då jag haft ett uppehåll innan jag köpte Poppin. Detta har gjort att jag varit lite försiktig kring att starta 1,10 då jag inte vill förstöra poppins självkänsla om jag skulle sitta och vara nervös och kanske göra någonting tokigt.

Men eftersom att våra nollor börjar rulla in på 1 meter nu så tyckte jag att det var dax för mig att bli lite modigare så ja,
Vi började med att starta en meter vilket flöt på hur bra som helst och vi kom på en fjärdeplats, (fick rida mitt första ärevarv någonsin) efter det så värmde vi upp inför 1,10 och pga många omständigheter så hann vi inte hoppa så pass mycket på framhoppningen. Men väl inne på banan kändes hon extremt ärlig och framme för skänkeln. Vi fick dock en rivning på näst sista hindret av ren otur, jag tror att poppin möjligtvis var lite trött. Men jag är hur nöjd som helst med denna dag vilket känns toppen. 

Nu ska vi fortsätta traggla med grunderna inom dressyren så att vi kan bli ännu bättre på hoppbanan. Tro mig, innan 2017 kommer vi ha debuterat 120 ;) watch out!